Reed foto

Elevrådet

Elevrådstyret for skoleåret 2019/2020 er som følger:

Leder: Helene Rosbach Kvalvaag
Nestleder: Thomas Hoem

Styremedlemmer: Sofie Ingebrigtsen, Fatin B. Abdellah, Emma Lindin Wiik Sørvik, Elise Flovikholm, Peder Bergset Botten og Mira Nuncic.

Hei hei, jeg er årets elevrådsleder ved Atlanten videregående skole!

Elevrådet er et råd skolen er lovpålagt å ha for å kunne fremme elevenes fellesinteresser. Vi jobber også for å gi alle et godt skole og læringsmiljø. Elevdemokratiet og elevenes mulighet til å delta i valg som blir tatt er ekstremt viktig. Alle skal føle at deres stemmer har blitt hørt!

Hver enkelt klasse har valgt ut en tillitselev med vara. Denne personen er viktigere enn det elevene i klassen kanskje tenker. Tillitseleven skal meddele klassens ønsker og fungere som deres stemme. Dette er et viktig og ganske stort ansvar. Alle tillitselever trenger klassens støtte og innspill for å gjøre en best mulig jobb på klassens vegne.

Hvert år er elevrådet med på å arrangere Atlanten dagsverk. Dette er en viktig innsamlingsaksjon for SOS-barnebyer sitt arbeid. Vi elever har hvert år satt ny innsamlingsrekord noe jeg håper at vi får til i år også! Dette er et veldig bra tiltak som for mange skaper mye engasjement. Følelsen av å hjelpe de som trenger det som mest er fantastisk. Spesielt når det kommer til å gi barn og unge like gode muligheter som det vi har.

Er det noe du ønsker å ta opp med elevrådet? Ta kontakt med klassens tillitsvalgt eller send meg en mail ved heleneroskva@gmail.com

Håper alle får et fint skoleår sammen med hverandre!

Helene Rosbach Kvalvaag

Elevrådsleder ved Atlanten videregående skole