Atlanten VGS > Elev ved Atlanten > Utveksling > Utvekslingsprogram York

Utvekslingsprogram York

VG2 i York, England

Atlanten videregående skole samarbeider med Heltberg International School i Oslo, for studieopphold for våre vg2-elever. Under skoleåret 2018-2019 har 7 elever fra Atlanten videregående skole utvekslet til York College i England. Her går elevene ett år (vg2), og de tar de samme kursene de normalt ville ha tatt ved Atlanten. Men i dette tilfellet vil all undervisning, uansett kurs, foregå på engelsk. Når elevene kommer tilbake etter endt opphold, vil de kunne gå rett inn i vårt tredje år, vg3, uten å ta opp kurs som de ellers ville ha gått glipp av hvis de hadde studert ved en annen skole i utlandet.

Elevene vil bo hos engelske vertsfamilier som de selv er med på å velge ut. Disse familiene vil sammen med personalet ved York College til enhver tid sørge for at oppholdet blir best mulig.

Dette programmet er skolens hovedsatsingsområde på den internasjonale arena.

Kontakt Atlanten videregående skole
Annfrid Mundal Strømsholm (annfrid.mundal.stromsholm@mrfylke.no , tlf 71 28 38 06)

Kontakt Heltberg International School:
Peter Jobling (peterj@heltberg.no, tlf  22 02 11 40)
Allison Blakeley (allison.blakeley@heltberg.no, tlf 40 04 15 77)