Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Privatisteksamen

Alle privatisteksamener skal gjennomføres.

Planer for undervisning etter påske

Situasjonen med hjemmeundervisning vil fortsette etter påske. Med bakgrunn i de erfaringene og tilbakemeldinger vi har fått gjør vi en del endringer på organiseringen av hjemmeundervisningen. I perioden fra og med tirsdag 14.april og til og med uke 23 vil opplæringen bli delt i to perioder på 4 uker hver. Elevene vil få noen fag i hver periode og maks to fag hver dag.

God påske!

Atlanten videregående skole ønsker med dette en riktig god påske til både elever og foresatte.

Strandafjellet

Rapport fra ekskursjon ski/friluftsliv med 2ID på Stranda 02.-05. mars.

Alle skoler er fortsatt stengt og skriftlig eksamen er avlyst

Regjeringen har besluttet at alle landets skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Storlidalen

Tirsdag 11. februar reiste VG3 idrett til Storlidalen på vinterekskursjon. Vanligvis bruker vi Osmarka til denne turen, men der var det ikke nok snø på denne tiden i år.

Utvidet søknadsfrist for våren 2020

Elever og studenter får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend, i tillegg endres reglene for rapportering av fravær og avbrudd for hele vårsemesteret 2020.

Gratulerer Eldretjenesten UB!

Eldretjenesten UB fra Atlanten vgs ble premiert i fylkesmesterskap.

Oppdatert informasjon om standpunktkarakterer

Utdanningsdirektoratet kom torsdag 19.03.20 med oppdatert informasjon om standpunktvurdering og standpunktkarakterer.

Fraværsføring i koronasituasjonen

Disse fylkeskommunale føringene gjelder inntil det eventuelt kommer statlige føringer for fraværsføring i koronasituasjonen.