Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Out of space

På mandag var vi så heldige å ha besøk av Anne Mette Sannes ogKnut Jørgen Røed Ødegaards astroshow.

Suksess for ungdomsbedriftene fra Entreprenørskap og bedriftsutvikling!

52 ungdomsbedrifter fra 11 videregående skoler deltok under fylkesmessa på Træffhuset i Molde onsdag.

Seminar med Folk og forsvar

Onsdag 13. februar var det seminar med Folk og forsvar for elevene i Politikk og menneskerettigheter.

Vg1 - foreldremøte om fagvalg

Tirsdag 12. februar klokken 18:00 blir det foreldremøte om fagvalg for foresatte for elever som går vg1 studiespesialisering ved Atlanten videregående.

Studieorientering

Fredag 1. februar arrangeres det studieorientering for avgangselever på Atlanten vgs, Tingvoll vgs og Kristuansund vgs

Er du vår nye lærling i IKT-servicefag?

Skolen ønsker å tilsette en lærling innen IKT-servicefag med oppstart 1. august 2019. Som lærling inngår du i skolens
IT-avdeling som består av én fast ansatt og to lærlinger. IT-avdelingen er en viktig brikke for at skolehverdagen skal
fungere godt for både elever og ansatte.

Rapport fra høsttur på Ertvågsøya

16.-18. oktober gjennomførte 3ID ekskursjon friluftsliv fra Imarbu, over Ertvågsøya til Aure sentrum.

Gav bort premie til SOS barnebyer

3MU ble på juleavslutningen belønnet med gavekort på pizza til hele klassen for sin innsats under Atlanten dagsverk i oktober.

Eksamensresultat høsteksamen

Eksamensresultatene fra høsteksamen blir publisert på «din side» på privatistweb i dag fredag 4.1.19.

Volleyballturnering idrettsfag

Tradisjon er til for å gjentas. Også denne julen hadde idrettsfag på Atlanten VGS sin årlige volleyballturnering. Alle idrettsklassene blir invitert, også de som snart er like gamle som lærerne.